HomeFeaturedFocusUn smartphone Huawei entry-level pare aproape de lansarea oficiala

Un smartphone Huawei entry-level pare aproape de lansarea oficiala

smartphone Huawei

Telefonul tocmai a primit certificarea TENAA, ceea ce înseamnă că este bun de pus în vânzare. Fiind vorba despre un entry-level, probabil că va avea parte de un anunț destul de discret. S-au mai întâmplat inclusiv listări în ofertele operatorilor de-a dreptul silențioase, așa că nimic nu este exclus. Nu se cunoaște nici măcar denumirea comercială a terminalului, deocamdată este folosit numele de cod AMN-AL10. Însă avem cam toate detaliile tehnice despre el.

Misteriosul Huawei este construit în jurul chipset proprietar Kirin, cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz. La nivel de memorii sunt două versiuni care vor fi disponibile, una cu 2 GB de RAM și 32 GB capacitate internă de stocare și una cu 3 GB memorie RAM și stocare de 64 GB. Ecranul are o diagonală de 5,71 inchi și rezoluție HD+ (1520 x 720 pixeli). Pare să fie prevăzut cu notch, dar nu este vizibil cu certitudine acest detaliu.

smartphone Huawei

O cameră foto frontală de 5 megapixeli, una pe spate de 13 megapixeli, lipsa cititorului de amprentă digitală și un acumulator de 2920 mAh sunt restul detaliilor care completează configurația telefonului Huawei.

De obicei, după momentul certificării nu mai trece mult timp până la apariția oficială. Așa că stăm atenți să vedem ce terminale Huawei își fac debutul.

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep