HomeFeaturedFocusiPhone 11 disponibil la vanzare! Cu doua stelute

iPhone 11 disponibil la vanzare! Cu doua stelute

iPhone 11 Caviar

Prima dintre cele două steluțe este legată de faptul că nu este iPhone 11 standard, care încă nici nu a fost pus în vânzare (se lansează pe 11 septembrie). Este vorba despre un prototip care a ajuns pe mâna celor de la Caviar, de unde nu putea să scape fără să fie cosmetizat, înnobilat și împopoțonat cum se cuvine.

Cea de-a doua stelulță, care ar trebui să fie o adevărată steloaie, este legată de prețul acestui dispozitiv. Fiind vorba despre o singură unitate disponibilă (trebuie să vă grăbiți!), cei de la Caviar și-au permis să ceară un preț ceva mai aspru. Nu mai puțin de 49.990 dolari trebuie să scoată doritorii din buzunare. Sunt convins că se va vinde rapid, există destui excentrici pe lumea asta. Poate deveni obiect de colecție, fiind unic, așa că valoarea sa ar putea să mai crească în timp.

Prețul cerut este pe măsura materialelor folosite la transformarea spectaculoasă a acestui unicat. O bucată de meteorit, bucăți de rocă aduse direct de pe lună, plus o mână de pietre prețioase își găsesc loc pe spatele acestui iPhone 11 Universe Diamond (acesta este numele de scenă). Acolo unde se mai găsește și un mic mecanism care funcționează independent de telefon și care aduce cu mecanismele din ceasurile de pe vremuri. Turbillon cică ar fi un termen corect pentru acesta.

Așa cum spuneam, cred că acest iPhone 11 unicat se va vinde rapid. Așa că cei care rămân cu buza umflată și deopotrivă cei care nu vor totuși să dea o mică avere pe un telefon, fie el chiar și de colecție, au la dispoziție versiunile ceva mai normale (vorba vine), care sunt deja disponibile la precomandă și vor fi livrate după lansarea din 11 septembrie. Prețurile lor încep de la 4.400 dolari, iar nume precum Explorer, Soyuz sau Singularity sunt confirmarea faptului că aceste dispozitive sunt speciale.

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep