HomeFeaturedFocusRealme 5 si Realme 5 Pro prezentate oficial

Realme 5 si Realme 5 Pro prezentate oficial

Realme 5 Pro

O nouă pereche de telefoane mid-range cu preț foarte atractiv și-a făcut debutul oficial. Realme 5 și Realme 5 Pro au fost protagoniștii unui eveniment în care s-au ridicat și ultimele urme de mister. Imagina este acum destul de clară și se disting câteva trăsături cu care cele două încearcă să își câștige publicul. Printre acestea, sistemele de patru camere foto și capacitatea peste medie a acumulatorilor.

Realme 5, cel mai mic dintre cei doi frați, este construit în jurul unui display de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, ceea ce conduce la un aspect inedit de 20:9). Ecranul este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. La interior se bazează pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 665, iar la nivel de memorii vine în trei variante: 3 GB + 32 GB, 4 GB + 64 GB și 4 GB + 128 GB. Fiecare dintre variante are și slot microSD dedicat.

Sistemul de patru camere foto de pe spatele lui Realme 5 este compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli, unul macro de 2 megapixeli și unul de adâncime, tot de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 13 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh, dar nu oferă suport pentur încărcarea rapidă.

Realme 5 Pro, fratele ceva mai potent, are un display mai mic, de 6,3 inchi, cu rezoluție fullHD+ și cu aspect ceva mai convențional, de 19,5:9. La interior propune un chipset Snapdragon 712 și trei versiuni de memorie. Prima, cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB, a doua cu memorie RAM de 6 GB și aceeași capacitate internă de stocare de 64 GB și cea de top, cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

Realme 5 Pro

Sistemul foto de pe spate este aproape identic, dar senzorul principal este acum de 48 megapixeli. Camera frontală a sărit și ea la 16 megapixeli, iar acumulatorul a scăzut la 4035 mAh, însă acum avem suport pentru încărcarea rapidă.

Realme 5 Pro va avea un preț de vânzare de aproximativ 195 dolari, iar Realme 5 va costa în jur de 140 dolari. Ambele telefoane vor fi disponibile la începutul lunii septembrie.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep