HomeFeaturedFocusLG K40s si LG K50s prezentate oficial

LG K40s si LG K50s prezentate oficial

LG K50s

Sunt două terminale din zona de mid-range (partea de jos a acestui segment), care pun accentul pe durabilitate. LG K40s și LG K50s respectă standardele MIL-STD 810G, ceea ce ar trebui să le ajută să supraviețuiască fără prea mari emoții incidentelor neplăcute care pot să apară.

LG K40s are un ecran de 6,1 inchi, rezoluție HD+ și aspect 19,5:9. Este prevăzut cu un notch în formă de picătură, pentru camera frontală.

LG K40s

În spatele său găsim un chipset încă necunoscut (cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz), o capacitate internă de stocare de 32 GB (ce poate fi extinsă prin microSD) și o memorie RAM de 2 GB sau de 3 GB.

Pe spate avem un sistem dual camera, dispus orizontal, pe mijlocul telefonului (trăsătură patentată de LG), sub care găsim cititorul de amprentă. Senzorul principal este de 13 megapixeli, iar cel ultra-wide este de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 13 megapixeli.

Acumulatorul lui LG K40s are o capacitate de 3500 mAh și nu pare să ofere suport pentru încărcare rapidă.

LG K50s este ceva mai mare decât fratele său. Ecranul are o diagonală de 6,5 inchi, dar păstrează rezoluția HD+, aspectul de 19,5:9 și notch-ul.

LG K50s

Automat crește și capacitatea acumulatorului, care este acum de 4000 mAh.

Sistemul de camere foto de pe spate primește în plus un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

În rest specificațiile sunt aceleași. Cu mențiunea că LG K50s vine într-o singură configurație de memorie, cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă. Printre trăsăturile comune amintim butonul dedicat pentru Google Assistant, Android-ul 9.0 Pie, DTS:X 3D Surround sau AI CAM.

Ambele telefoane vor fi prezentate de LG în cadrul IFA și, ulterior, vor deveni disponibile inclusiv în Europa. Producătorul coreean nu a oferit informații legate de prețul pentru LG K40s și LG K50s.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep