HomeFeaturedFocusHTC Wildfire X a fost pus in vanzare

HTC Wildfire X a fost pus in vanzare

HTC Wildfire X

Am ratat putin anunțul oficial despre HTC Wildfire X de săptămâna trecută, așa că recuperăm rapid astăzi, când terminalul a fost pus în vânzare. Din păcate se vinde pentru moment doar pe piața din India, dar putem spera și la o disponibilitate pe piețele occidentale.

HTC Wildfire X

HTC Wildfire X se bazează pe un chipset MediaTek Helio P22 și este construit în jurul unui display de 6,2 inchi și rezoluție HD+, prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. La nivel de memorii, se disting două variante. Una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și una cu 4 GB memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Pe spate HTC Wildfire X este prevăzut cu un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 12 megapixeli, cel de-al doilea, un telephoto capabil de zoom optic 2x este de 8 megapixeli, iar cel de-al treilea, de adâncime, este de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Un Android 9.0 Pie, cititorul de amprentă plasat pe spatele telefonului și un acumulator de 3300 mAh completează lista cu detalii tehnice care merită amintite.

HTC Wildfire X se vinde în India la un preț de aproximativ 155 dolari, respectiv 195 dolari, în funcție de varianta de memorie aleasă.

via HTC Twitter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep