Huse pentru Sony Xperia 1.

Cât am testat vârful de gamă de la Sony, adică Xperia 1, am avut ocazia să pun mâna și pe câteva huse pentru Sony Xperia 1, venite prin amabilitatea partenerului nostru MobileDirect. Am avut cinci bucăți, menite să acopere cam toate tipurile de opțiuni.

Cea mai elegantă dintre ele, adică Dux Ducis Book Black, este una cu aspect clasic, de tip portofel. Are chiar și un mic buzunar pentru carduri și la nevoie se poate modifica pentru a deveni suport pe care să sprijiniți smartphone-ul dacă veți dori să vă uitați la filme.

Dux Ducis Book, huse pentru Sony Xperia 1.
Dux Ducis Book, huse pentru Sony Xperia 1.

Urmează o husă IMAK Matte Black dintr-un material cu o aderență foarte bună. Nu mărește foarte mult volumul smartphone-ul și în plus are și folie de protecție inclusă.

IMAK CASE husa pentru Sony Xperia 1.
IMAK CASE husa pentru Sony Xperia 1.
Marginile husei IMAK Matte Black au un extra pentru protecție.

Urmează două modele CUBZ Gel TPU, simple, alături de varianta mai interesantă, cu suport și design extrem Hybrid Stand Black:

Huse CUBZ pentru Sony Xperia 1 de la MobileDirect.
Huse CUBZ pentru Sony Xperia 1 de la MobileDirect.

Serua Hybrid CUBZ e construită din plastic tare și are două componente: o bucată interioară, de silicon, ce absoarbe șocurile și vibrațiile, în timp ce partea exterioară este solidă, protejând la impact. Husa are și o parte mobilă, care o poate transforma într-un stand.

Toate se montează foarte ușor, fără să fie nevoie de forță extremă la introducerea smrtphone-ului.

Cel mai mult mi-a plăcut varianta IMAK, care a transformat subțirelul Sony Xperia 1 într-un aparat pe care nu mi-am mai fost teamă că îl pierd din buzunar.

Recomandare huse pentru protecția lui Sony Xperia 1.
Huse CUBZ, Dux Ducis și IMAK pentru Sony Xperia 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here