HomeFeaturedFocusMeizu 16s Pro nu prea mai are secrete, pare destul de aproape...

Meizu 16s Pro nu prea mai are secrete, pare destul de aproape de lansare

Meizu 16s Pro

Întâmplarea care susține ambele afirmații din titlul este mica eroare a celor care se ocupă de site-ul companiei. Pentru o scurtă perioadă de timp, Meizu 16s Pro a fost listat pe această pagină web. Au realizat eroarea și au remediat-o (probabil că se făceau testele pentru momentul publicării definitive). Însă ochiului agil al opiniei publice nu i-au scăpat aceste derapaje, așa că avem capturi de ecran cu acest listing.

Odată cu aceste capturi, avem și specificațiile tehnice pentru Meizu 16s Pro, viitorul flagship al companiei chineze. Statutul de vârf de gamă nu poate fi pus sub semnul întrebării și este confirmat de o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855+ cu o memorie RAM de 12 GB. Capacitatea de stocare pentru această versiune va fi de 256 GB, însă se pare că va exista și un Meizu 16s Pro ceva mai accesibil, cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

Meizu 16s Pro

Dacă adăugăm și ecranul fără notch-uri sau orificii, care integrează cititorul de amprentă digitală, acumulatorul de 4800 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 18W sau sistemul de operare Android 9.0 Pie cu FlymeOS 8 peste el, avem confirmarea clară a acestui statut.

Iar sistemul de trei camere foto de pe spate, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul telephoto de 20 megapixeli și un al treilea despre care nu se știu încă detalii, pare și el demn de un vârf de gamă.

Așa cum spuneam, Meizu 16s Pro pare destul de aproape de lansarea oficială. Atunci vom avea și ultimele piese ale puzzle-ului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep