HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A10s prezentat oficial, mic refresh pe zona de entry-level

Samsung Galaxy A10s prezentat oficial, mic refresh pe zona de entry-level

Samsung Galaxy A10s

Compania coreeană merge mai departe cu sistemul de denumiri și confirmă regula conform căreia s-ul din denumire se traduce printr-un mic update la nivel de specificații al unui telefon deja existent. Este și cazul lui Samsung Galaxy A10s, care aduce câteva mici îmbunătățiri pentru Galaxy A10. Însă chiar și cu aceste plusuri, tot despre un entry-level vorbim.

Samsung Galaxy A10s

Samsung Galaxy A10s este construit în jurul unui display IPS de 6,2 inchi și 1520 x 720 pixeli, prevăzut cu un notch în formă de picătură. Chipset-ul nespecificat are un procesor octa-core de până la 2,0 GHz, memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 32 GB. Pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu, există slot microSD.

Pe partea din spate găsim un sistem de două camere foto, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar, de adâncime, de 2 megapixeli. Camera foto frontală are o rezoluție de 8 megapixeli. Suportă Face Unlock, dar de această dată avem și un cititor de amprentă pe spatele telefonul, ca măsură de securitate.

Sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu One UI peste el, iar acumulatorul are acum o capacitate de 4000 mAh. În condițiile date, ar trebui să asigure o autonomie mai mult decât îndestulătoare.

Nu se cunosc detalii comerciale legate de Samsung Galaxy A10s. Nu ar trebui să coste foarte mult și, la cum îl văd eu, este croit pentru ofertele operatorilor.  Rămâne de văzut care va fi prețul de vânzare și pe ce piețe va putea el fi găsit.

Samsung Galaxy A10s

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep