HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M30s iese la iveala, schimbari la nivel de aspect

Samsung Galaxy M30s iese la iveala, schimbari la nivel de aspect

Samsung Galaxy M30s

Și nu numai, pentru ca și la nivel de specificații tehnice, Samsung Galaxy M30s va aduce câteva îmbunătățiri interesante și bine-venite față de Galaxy M30, unul dintre cele mai populare modele de smartphone la nivel global. Noul upgrade are menirea de a reîmprospăta gama cu care compania coreeană face volume mari de vânzări și își asigură practic poziția de lider global al pieței de telefoane smart, cu scopul de a duce mai departe acest succes, fără eforturi foarte mari, dar oferindu-le consumatorilor un produs nou. Ăsta cred eu că este rolul s-ului care se așează în coada denumirii tot mai multor telefoane entry-level și mid-range de la Samsung.

La nivel de aspect fizic, noul Samsung Galaxy M30s nu surprinde tocmai plăcut și propune un modul ciudat care înglobează cele trei camere foto de pe spate și flash-ul. Mare, negru, cu cele trei camere poziționate asimetric. Este doar o părere personală, dar e urât! Partea bună este că senzorul principal este acum de 48 megapixeli, un salt frumos de la cei 13 megapixeli ai lui M30.

Samsung Galaxy M30s

Și la interior avem un salt interesant, de această dată la nivel de chipset. Se trece la modelul Exynos 9610, care propune acum patru nuclee performante (Cortex-A73) în loc de două, dar și un GPU mai performant (Mali-G72 MP3).

Dacă se păstrează și acumulatorul de 5000 mAh (și sunt șanse mari să rămână la aceeași capacitate), atunci Samsung Galaxy M30s are toate șansele să ducă mai departe popularitatea predecesorului său. Telefonul este planificat să apară oficial luna viitoare, cel mai probabil cu disponibilitate inițială pe piața din India, la prețuri între 170 și 270 de euro (probabil că vor fi mai multe versiuni de memorie).

via @Sudhanshu1414

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep