HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata modulul de camere de pe spatele lui Huawei Mate...

FOTO: cum arata modulul de camere de pe spatele lui Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro

Aș putea să anticipez puțin și să spun că așa arată sistemul foto care va domina topul DxOMark după apariția oficială. Pentru că Huawei Mate 30 Pro va fi prezentat oficial pe 6 septembrie, alături de restul familiei Mate 30. Evident, în trend cu tendințele actuale, avem un modul circular pe spatele telefonului. V-am spus eu că acest tip de design câștigă adepți, atunci când am vorbit despre OnePlus 7T.

Huawei Mate 30 Pro

Strict legat de Huawei Mate 30 Pro, vedem în fotografia oficială care a scăpat pe internet, un modul circular cu patru senzori foto. Informație care intră în contradicție cu pozele publicate de un producător de huse și care evidențiau doar trei senzori foto. Cred că acela era Huawei Mate 30, iar fratele Pro va avea un senzor în plus. Iar flash-ul va migra în afara modulului circular.

Evident, deocamdată sunt doar supoziții și ar trebui să așteptăm evenimentul oficial de prezentare pentru a avea certitudinea acestor informații.

La nivel de speculații se mai știe că Huawei Mate 30 Pro va avea pe lângă senzorul principal, unul ultra-wide și unul telephoto (capabil de zoom optic 5x). Cel de-al patrulea senzor ar putea fi de tip ToF.

Viitorul flagship al producătorului chinez se va baza pe noul chipset Kirin 990. Acumulatorul său va oferi suport pentru încărcare rapidă de 40W, dar și pentru încărcare wireless de 27W.

Alte detalii tehnice nu prea se știu despre terminal. Mult nu mai este până la lansarea oficială, când se va lămuri și cel mai mic detaliu.

via SlashLeaks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep