HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Watch Active 2 nu e deloc ieftin

Samsung Galaxy Watch Active 2 nu e deloc ieftin

Galaxy Watch Active 2

Au lipsit ieri, din materialul despre lansarea noului smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2, detaliile comerciale. Și, așa cum spuneam, sunt informații importante în ecuația succesului acestui produs wearable. Iată că între timp a început să se facă cât de cât lumină și în legătură cu acest subiect. Încă lipsesc anumite date, însă putem afirma cu destulă siguranță că ceasul nostru nu va fi deloc un produs ieftin.

Samsung a venit cu detalii de preț doar pentru versiunea non LTE, cea cu carcasă de aluminiu și curea de cauciuc/latex. Aceasta va costa 280 dolari în varianta mai mică, de 40 mm și 300 dolari in varianta de 44 mm. Sunt prețuri valabile pentru Statele Unite, așa că așteptați-vă ca ele să fie și mai mari în momentul apariției în Europa.

Precomenzile pentru această versiune de Samsung Galaxy Watch Active 2 vor începe de-abia pe 6 septembrie, iar livrările după 26 septembrie. Cam mare distanța de la anunțul oficial până la disponibilitatea pe piață și contactul cu primii utilizatori.

Încă nu se cunosc detalii despre versiunea LTE a lui Samsung Galaxy Watch Active 2, care va avea carcasă de oțel inoxidabil și curea din piele. Teoretic, această versiune ar trebui să fie sensibil mai scumpă, în special conectivității LTE. Se spune că ea va fi vândută prin intermediul operatorilor, ceea ce este și normal, undeva la finalul lunii septembrie. Așa că încă așteptăm.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep