HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Watch Active 2 prezentat oficial

Samsung Galaxy Watch Active 2 prezentat oficial

Samsung Galaxy Watch Active 2

O nouă generație wearable de la producătorul coreean a fost prezentată oficial. Samsung Galaxy Watch Active 2 și-a făcut apariția și vine cu câteva feature-uri destul de interesante. Păcat că oficialii companiei au uitat să detalieze partea comercială, vitală pentru a avea o imagine completă asupra noului produs. Așa că, cel puțin deocamdată, ne oprim la detaliile tehnice, câteva considerații despre design și aspect fizic și insistăm puțin pe vreo două funcții care par ceva mai drăguțe.

Samsung Galaxy Watch Active 2 este construit pe platforma Exynos 9110 (dual-core de 1,15 GHz), are o capacitate internă de stocare de 4 GB și o rezoluție a ecranului de 360 x 360 pixeli. Există două dimensiuni pentru acest ceas, una de 40 mm, cu display de 1,2 inchi și acumulator de 247 mAh și una de 44 mm, cu ecran de 1,4 inchi și acumulator de 340 mAh. Memoria RAM este de 768 MB, însă pentru fiecare dimensiune este disponibilă și o variantă LTE, care vine cu 1,5 GB de RAM.

Variantele fără LTE sunt ceva mai sportive, cu un cadru de aluminiu și o curea dintr-un fel de cauciuc/plastic, iar cele cu LTE sunt ceva mai clasice, cu o carcasă de oțel și curea din piele.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Toate modelele de Samsung Galaxy Watch Active 2 vin cu certificare IP68 (rezistă până la 5 atmosfere) și respectă standardul MIL-STD-810G.

La nivel de funcționalități, pe lângă monitorizarea clasică a activităților sportive, avem un senzor de puls, dar și un senzor ECG (electrocardiogram), care cel mai probabil va fi activat printr-un update software ceva mai târziu și care funcționează similar cu cel de pe Apple Watch. Îmi place mult și faptul că rotița care încadrează ecranul și care era folosită la navigarea prin meniu la alte ceasuri Samsung a devenit acum digitală și, chiar dacă este afișată pe ecran, funcționează în același fel.

Așa cum spuneam, lipsește prețul din ecuație. O necunoscută care aruncă o umbră de îndoială asupra succesului pe care îl poate avea un astfel de dispozitiv.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep