Galaxy Note 10+ în acțiune, filmat în metrou în Coreea.
Galaxy Note 10+ în acțiune, filmat în metrou în Coreea.

Exact așa cum anticipam, cu doar două zile înaintea prezentării oficiale a noii serii Galaxy Note 10, avem parte de un nou leak în care vedem în acțiune Galaxy Note 10 Plus. Pentru cine urmărește fenomenul leak-urilor, materialul video de mai jos este un exemplu clar de informație controlată, lăsată să ajungă pe internet ca să țină viu interesul pentru lansarea de peste câteva zile. Vedem un smartphone măricel, care pare să fie Galaxy Note 10+, dar despre care nu vedem extrem de multe detalii.

Este doar o persoană care butonează (dacă mai putem folosi termenul acesta în momentul în care smartphone-urile moderne aproape că nu mai au butoane) smartphone-ul ce pare a fi Galaxy Note 10. Aparatul este ascuns cu grijă într-o husă și este orientat suficient de bine ca să vedem, deloc întâmplător, ceea ce se face pe el. Vedem și gaura din ecran pentru camera foto și butoanele laterale alături de carcasa ce pare să fie neagră.

Nimic nou, nimic surprinzător – doar un mic material video care să ne țină conectați la evenimentul Unpackep programat pentru miercuri.

via SM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here