HomeFeaturedFocusApple a lansat Apple Watch 5 series, acelasi, dar mai bun, cu...

Apple a lansat Apple Watch 5 series, acelasi, dar mai bun, cu always on display

În cadrul tradiționalului eveniment din fiecare toamnă, Apple a prezentat aseară Apple Watch 5 series.

Aseară Tim Cook și echipa Apple au dezvăluit Apple Watch 5 series, seria a cincea a ceasului inteligent, alături de noi modele iPad și iPhone. Apple Watch 5 series arată identic cu cele din generația precedentă, au în plus o grămadă de funcții software și dincolo de toate, ecran always on.

Pentru că diferențierea produselor nu se mai face neapărat din prisma specificațiilor hardware și am ajuns în sfârșit să vorbim de software, după o pauză foarte mare. Lansarea Apple Watch 5 series s-a concentrat în jurul funcțiilor de diagnosticare medicală incluse în modele precedente și cum sunt ele continuate cu generația a cincea.

Uitați aici un material video despre Apple Watch 5 series:

Pentru că vorbim de Apple, realitatea este ca de obicei, deformată. Noul Apple Watch 5 series are acum aceiași autonomie de 18 ore, care în accepțiunea Apple înseamnă o zi (”all day long battery life lasting 18 hours”). Însă treaba asta se întâmplă cu noul display OLED cu funcție always on.

Peste asta noua serie vine cu compass, capabil să arate latitudinea, longitudinea și să determine mai exact direcția de deplasare – în sine funcția e utilă mai mult pentru devzoltatorii de aplicații ce pot acum să își optimizeze produsele. A rămas certificarea de rezistență la apă, în schimb au apărut opțiuni extinse de personalizare a culorilor și brățărilor.

Carcasa vine în variante de titan, aluminiu și ceramică.

Modelul Apple Watch 5 series cu GPS va costa 399 USD (plus taxe), cel cu GSM pleacă de la 499 USD (plus taxe). Ceasurile pot fi deja comandate pe site-ul Apple, livrarea se va face din 20 septembrie.

Încă nu am detalii despre disponibilitatea în România, când apar o să vi le comunic. Și ca să nu uit, modelul Apple Watch 3 series rămâne în oferta Apple, cu un preț de 199 USD – s-ar putea ca ăsta să fie o alegere mult mai bună.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep