HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M30s trece pe la TENAA si nu arata rau deloc

Samsung Galaxy M30s trece pe la TENAA si nu arata rau deloc

Samsung Galaxy M30s

Viitorul mid-range al companiei coreene tocmai a fost certificat de TENAA în scopul vânzării pe piețele asiatice. Samsung Galaxy M30s a lăsat ceva urme în baza de date, iar specificațiile care se știu acum, destul de multe, ne arată un mid-range care va face ceva volume, mai ales în ofertele operatorilor. Să vedem dacă își va face loc și în Europa, acolo unde Samsung face push pe familia Galaxy A.

Samsung Galaxy M30s vine cu un acumulator imens, de 6000 mAh, care oferă suport pentru încărcare rapidă de 18W. Pare să fie trăsătura cea mai interesantă a acestui terminal. Cred că funcția de reverse charging ar arăta tare bine!

Samsung Galaxy M30s

La interior, telefonul se va baza pe un chipset Exynos 9611, care va fi împerecheat cu o memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB sau de 128 GB. În ambele variante există și slotul microSD, care mai poate adăuga un plus de memorie la nevoie.

Ecranul lui Samsung Galaxy M30s este un Super AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ și are în partea de sus un notch în formă de U pentru camera frontală de 24 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli. Tot pe spate avem și cititorul de amprentă digitală.

Nu se cunosc și detalii comerciale, dar telefonul va avea săptămâna viitoare parte de o lansare oficială în Asia. Atunci vor fi completate toate piesele lipsă ale acestui puzzle.

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep