HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Oppo A9 2020

Cateva detalii tehnice despre Oppo A9 2020

Oppo A9 2020

Chiar dacă nu are o dată clară de lansare și numele său ne duce cu gândul la o disponibilitate doar anul viitor, Oppo A9 2020 a fost deja promovat oficial, pe rețelele de socializare ale companiei, mai ales în piețele asiatice. Așa că există câteva detalii tehnice, oferite publicului direct din partea producătorului chinez, deci foarte reale, despre acest telefon. Ne putem face cât de cât o idee despre ce își propune el și mai ales unde se va plasa în momentul în care va ieși pe piață. Asta chiar dacă între timp imaginile respective au dispărut.

Oppo A9 2020 se va baza pe o combinație de 8 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă de stocare. Acestea vor fi ținute în viață de un acumulator de 5000 mAh, mult peste media din categoria sa.

La nivel de ecran nu există informații clare, dar zvonurile spun că vom avea un display de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+. Se vede un notch în formă de picătură în partea de sus a ecranului. Cititorul de amprentă este pe spate, așa că este foarte probabil ca ecranul să fie un IPS.

Oppo A9 2020

Tot pe spate se vede și un sistem de camere foto. Teasingul spune că sunt patru la număr, cu toate că la nivel vizual par să fie trei. Poate că au numărat-o și pe cea din față. Contează mai puțin! Important este că senzorul principal are 48 megapixeli. Restul senzorilor nu au fost detaliați.

Oricum, zvonurile anterioare mergeau tot pe patru camere foto. În configurația 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP. Aceleași zvonuri vorbeau despre un chipset Qualcomm Snapdragon 665 și despre o cameră foto frontală de 16 megapixeli. Un Android Pie cu ColorOS 6.1 completează lista cu detalii tehnice.

Nu prea îmi dau seama ce mai lipsește. Avem configurația completă. Ar trebui să știm când apare acest terminal. Cred că la nivelul aproape complet de detalii despre Oppo A9 2020 care se cunosc deja, nu va trebui să așteptăm până anul viitor.

via Oppo Facebook  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep