HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A90 5G anuntat oficial, mid-range premium

Samsung Galaxy A90 5G anuntat oficial, mid-range premium

Samsung Galaxy A90 5G

Am văzut că se folosește formularea asta, de premium mid-range, pentru noul Samsung Galaxy A90 5G, un telefon care ar putea foarte bine să se integreze și în categoria vârfurilor de gamă. Are suficiente argumente de ordin tehnic și, mai mult, oferă suport pentru rețelele 5G, acest miraj al vitezei care, cred eu, va dezamăgi destul de mulți utilizatori.

Revenind la Galaxy A90 5G, terminalul se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855 cu o memorie RAM de 6 GB sau chiar de 8 GB. Cred că este un argument suficient pentru catalogarea sa ca vârf de gamă. Și aici s-ar putea să apară riscurile acestei decizii ciudate a producătorului coreean, pentru că tot Samsung mai are Galaxy S10+ 5G și Note10+ 5G, cu același schelet hardware. Mă gândesc că au cântărit destul de mult această decizie încât să nu transforme apariția lui Galaxy A90 5G într-un război fratricid.

Samsung Galaxy A90 5G

Indiferent de cantitatea de RAM, există o singură capacitate internă de stocare, de 128 GB. Doar versiunea cu 6 GB de RAM are și slot microSD.

Ecranul este un Super AMOLED Infinity-U, ceea ce înseamnă că are un notch în formă de U în partea de sus. Diagonala este de 6,7 inchi, rezoluția este fullHD+, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în ecran.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Cel de-al doilea, un ultra-wide, are o rezoluție de 8 megapixeli, iar cel de-al treilea, de adâncime, este de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 32 megapixeli. Există o mulțime de funcții software în aplicația de cameră.

Un acumulator de 4500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 25W și compatibilitatea cu Samsung DeX sunt alte detalii care merită evidențiate. Telefonul este disponibil în două variante de culoare, alb sau negru. Spatele este acoperit cu sticlă, iar suprafața este împărțită în două de un design interesant.

Samsung Galaxy A90 5G

Decamdată Samsung Galaxy A90 5G va fi disponibil în țara natală, dar este anunțată o expansiune globală.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep