HomeEvenimenteCum urmariti lansarea iPhone 11 de pe 10 septembrie si la ce...

Cum urmariti lansarea iPhone 11 de pe 10 septembrie si la ce ne putem astepta

Marți 10 septembrie Apple va prezenta noua generație iPhone 11.
Marți 10 septembrie Apple va prezenta noua generație iPhone 11.

Ca în fiecare an, luna septembrie este momentul în care toată lumea așteaptă cu interes noile lansări Apple pe zona smartphone-urilor. Anul trecut am urmărit prezentarea noilor modele iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS, cu un an înainte asistem la prezentarea modelului aniversar iPhone X și iPhone 8.

Marți, pe 10 septembrie, începând cu ora 20:00 a României Apple a pregătit un nou eveniment de presă, transmis în direct, unde așteptăm să vedem prezentarea modelului iPhone 2019, probabil iPhone 11.

Totodată sunt șanse importante să vedem și Apple Watch seria 5, dat fiind că în acest an Apple nu a spus mai nimic despre ceasul său inteligent. Și alte produse din portofoliul hardware al Apple au șanse mari să fie prezentate – Apple TV 4K și chiar un MacBok Pro de 16 inci. Sunt zvonuri că e posibil să vedem și un nou iPad de 10.2 inci, poate un nou tip de senzor pe care îl atașăm lucrurilor importante ca să le găsim mai ușor.

Și să nu uităm versiunile finale pentru iOS 13, MacOS Ctalina, WatchOS 6 și iPadOS.

Despre toate astea și poate ceva în plus o să aflăm marți seara. Puneți-vă în calendar ora 20:00 și stați cu ochii pe Apple.com unde evenimentul va fi transmis în direct.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep