HomeFeaturedFocusFanii Fortnite si PUBG pe iOS sunt sfatuiti sa nu faca upgrade-ul...

Fanii Fortnite si PUBG pe iOS sunt sfatuiti sa nu faca upgrade-ul la iOS 13!

Printre multele probleme pe care le are iOS 13 se numără și faptul că modul de recunoaștere multitouch nu funcționează cum trebuie, afectând în mod special jocuri precum PUBG și/sau Fortnite
Printre multele probleme pe care le are iOS 13 se numără și faptul că modul de recunoaștere multitouch nu funcționează cum trebuie, afectând în mod special jocuri precum PUBG și/sau Fortnite

După cum era de așteptat Apple merge pe un drum cunoscut și pentru a nu știu câta oară consecutiv lansează update-ul iOS fără să își bată capul să îl testeze, doar de asta are o grămadă de fani, să îi facă treaba gratis. Printre multele probleme pe care le are iOS 13 se numără și faptul că modul de recunoaștere multitouch nu funcționează cum trebuie, afectând în mod special jocuri precum PUBG și/sau Fortnite. Problema e deranjantă pentru că în loc să permită controlul de finețe atunci când sunt folosite trei degete pentru a muta personajul în mediul virtual, iOS prezintă noua fereastră de editare a textului din iOS 13.

Cauza problemei e legată de noua funcționalitate din iOS 13 care permite un control mai fin în aplicațiile de editare de text.

Din păcate rezultatul imediat este că PUBG și Fortnite sunt greu de jucat, dacă nu imposibil în anumite situații, așa că dezvoltatorii acestor jocuri își anunță utiliatorii să nu facă upgrade-ul la iOS 13 dacă nu vor să stea pe tușă până când Apple se va catadicsi să aducă primul update major – e posibil să vină chiar săptămâna asta.

Și mai rău este că în acest moment problema pare să nu fie reparată nici în beta-ul de iOS 13.1. Cum numărul problemelor iOS 13 deja descoperite e măricel, s-ar putea ca Apple să nu se grăbească să dea patch-ul iOS 13.1, lăsând timp ”testerilor” să mai scoată la iveală una alta.

Concluzia e simplă: dacă vă interesează să jucați PUBG și/sau Fotnite pe iOS (și alte jocuri similare) ați face bine să evitați update-ul iOS 13. Cel puțin pentru moment.

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep