HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata OnePlus 7T Pro si editia speciala McLaren Edition

FOTO: cum arata OnePlus 7T Pro si editia speciala McLaren Edition

OnePlus 7T Pro

Au ieșit la iveală randările CAD ale lui One Plus 7T Pro, dar și ale ediției ceva mai speciale McLaren. Contrazic informațiile pe care le aveam până acum, cel puțin la nivel de design. Nu vom avea niciun modul circular pentru camerele foto de pe spate, ci se va păstra un design ceva mai clasic și foarte apropiat de ceea ce are în prezent OnePlus 7. Și, pentru că aceste informații vin dintr-o sursă mult mai credibilă, cu un istoric foarte bun (@OnLeaks), sunt tentat să le acord credit.

Așadar, vom avea un OnePlus 7T care seamănă destul de mult cu generația anterioară. Camerele foto de pe spate, trei la număr, vor fi dispuse vertical, într-un modul poziționat pe centrul telefonului. Practic, la nivel vizual nu prea sunt modificări față de ceea ce are în prezent OnePlus 7 Pro.

Și nici la nivel de specificații, din ceea ce se cunoaște până acum, nu trebuie să ne așteptăm la mari surprize. Oricum, fanii nu ar trebui să se entuziasmeze prea tare. Vom avea chipset-ul Snapdragon 855+, vom avea un mic plus la nivel de baterie (4080 mAh față de 4000 mAh). Și, bănuiesc eu, s-ar putea să avem mai multă memorie. Dar este doar o supoziție. Plus modificări la nivel de interfață și funcționalități.

Așa că cel mai bine lăsăm fotografiile să vorbească despre OnePlus 7T Pro și așteptăm evenimentul oficial, programat pe 26 septembrie, când se pare că OnePlus va anunța oficial și OnePlus TV, o surpriză inedită.

OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep