HomeFeaturedFocusLenovo Tab M8, entry-level pe zona de tablete Android

Lenovo Tab M8, entry-level pe zona de tablete Android

Lenovo Tab M8

Lenovo Tab M8 este genul acela de tabletă pe care i-o cumperi copilului ca să nu mai umble cu telefonul tău (iar prezența Lenovo Kids Mode este cel mai bun argument). Punctul său principal de atracție este prețul accesibil, iar specificațiile tehnice par să pot să facă față cerințelor pe care un utilizator tânăr le poate avea. Asta dacă excludem activitatea de gaming, pentru că aici Lenovo Tab M8 cred că va avea probleme serioase dacă trecem dincolo de micile jocuri arcade cu grafică 2D.

De asemenea, poate fi gândită pentru consumul de conținut multimedia. Vine în două variante, una cu rezoluție HD a ecranului, alta cu rezoluție fullHD. Altă explicație pentru această schemă inedită de a plasa un produs pe piață eu nu prea găsesc. Te uiți mult la filme? Ia versiunea fullHD care teoretic îți oferă imagini mai bune, mai clare.

În rest, așa cum spuneam, specificațiile tehnice ale lui Lenovo Tab M8 sunt entry. Ecranul este de 8 inchi, așa cum lasă să se înțeleagă și denumirea produsului, iar chipsetul este un MediaTek Helio A22. La nivel de memorii avem o variantă cu 2 GB de RAM și 16 GB memorie internă și una cu 3 GB de RAM și 32 GB stocare internă.

Pe spate avem o cameră de 5 megapixeli, iar în față una de 2 megapixeli. Un acumulator de 5000 mAh și un Android 9.0 Pie completează lista de specificații.

Prețul pentru versiunea cu rezoluție full HD începe de la 160 euro. Cei care nu pun mare preț pe rezoluția ecranului, pot scăpa și cu 140 euro. Evident, varianta cu memorie mai mică. Dacă adăugăm și posibilitatea de a avea versiune cu conectivitate LTE, se complică destul de mult varietatea de prețuri. Oricum, de-abia în octombrie va fi disponibilă.

via Lenovo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep