HomeMobileAndroidHuawei P30 Pro primeste modul de fotografiere night selfie in EMUI 9.1

Huawei P30 Pro primeste modul de fotografiere night selfie in EMUI 9.1

Cel mai recent update EMUI 9.1 aduce optiunea night mode pentru camera selfie.

Update-ul EMUI 9.1 (9.1.0.193) a ajuns și pe modelele Huawei P30 Pro de la Orange și aduce printre altele și funcția de fotografiere pe timp de noapte cu camera selfie. Alături de asta au venit și patch-urile Android pentru luna august – cu o întârziere destul de mare. Din ce am citit, EMUI 9.1 în versiunea 9.1.0.193 a ajuns în alte zone încă de la jumătatea lunii august, așa cum era și normal. Pentru România întârzierea este destul de mare.

Revenind la funcția de selfie cu Night Mode, nu vă așteptați să fie aceiași pe care o găsiți pe sistemul principal de camere foto – adică o poză făcută prin suprapunerea mai multor cadre, luate cu setări diferite. Sunt aplicate doar un set suplimentar de filtre.

Alte elemente de noutate asociate noului EMUI 9.1 sunt legate de niște opțiuni noi de editare video din Gallery și ceva optimizări pentru senzorul de amprentă de sub display (nu am văzut schimbări majore).

Pachetul a fost unul destul de mare, așa că pregătiți-vă de download pe WiFi. Instalarea se face fără probleme, dar ar fi bine să aveți copii de siguranță pentru poze și documente.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep