Mate 30 Pro

După ce am avut un set generos de fotografii generate pe calculator cu viitorul flagship al companiei chineze, iată-l acum pe Huawei Mate 30 Pro în carne și oase. Se pare că un early tester a fost surprins de ochii vigilenți ai fanilor și, în ciuda husei special gândite pentru a ascunde detaliile de design, s-au putut distinge câteva trăsături definitorii pentru viitorul vârf de gamă.

Mate 30 Pro

În primul rând se văd foarte bine în fotografia de mai sus marginile extrem de curbate ale ecranului, așa numitul waterfall screen. Curbura ajunge până la 90 de grade și există speranțe că marginile ar putea fi folosite pentru a accesa diferite funcționalități. Se pot configura anumite zone de pe această muchie a ecranului care să funcționeze ca butoane. Deja văd posibilitatea de a le folosi pe post de trigger-e, ca la un controller convențional. Și desigur că posibilitățile sunt mult mai multe.

De asemenea se vede și notch-ul din display, unul destul de mare, care se pare că ascunde mai mulți senzori dedicați securizării dispozitivului. Se pare că Face Recognition se va baza pe o tehnologie mai nouă și mult mai eficientă, care însă are nevoie de mai muți senzori.

În rest, nu sunt vizibile prea multe detalii, însă așteptarea nu mai este lungă. Huawei Mate 30 Pro va vedea lumina zilei pe 19 septembrie. Sunt extrem de nerăbdător în legătură cu această lansare, iar curiozitatea mea este mai mare pe zona de software decât în partea de hardware. Sunt curios cum va alege compania chineză să depășească problemele avute cu Google.

via SparrowNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here