HomeFeaturedFocusNokia 7.2 si Nokia 6.2 prezentate oficial

Nokia 7.2 si Nokia 6.2 prezentate oficial

Nokia 7.2

Zona de mid-range pare tot mai bogată în opțiuni, lucru care ar trebui să fie înspre beneficiul utilizatorului final. Și cele mai noi apariții de la HMD Global îmbogățesc și ele acest segment de smartphone. Faceți cunoștință cu Nokia 7.2 și Nokia 6.2, două telefoane cu aspect identic și specificații foarte apropiate.

Nokia 7.2 propune un aspect modern, caracterizat de un display cu margini înguste și notch în formă de picătură și o carcasă în culori vii, cu un modul circular pentru camerele foto. Ecranul are diagonală de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+. La interior găsim chipset-ul Qualcomm Snapdragon 660 și două variante de memorie: una cu 4 GB de RAM și stocare internă de 64 GB și una cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Ambele versiuni au slot microSD care nu interferează cu cele două sloturi pentru SIM.

Sistemul de trei camere foto de pe spate este compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli (tehnologie Quad Bayer), unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli. Poartă semnătura Zeiss, semn că s-a lucrat atent la toate aspectele care țin de fotografie. Camera frontală este de 20 megapixeli.

Un acumulator de 3500 mAh cu suport pentru încărcare de 10W (care nu prea mai este așa de rapidă) și un Android 9.0 Pie cu promisiune de update la Android 10 sunt restul specificațiilor care merită evidențiate. Nokia 7.2 are un preț de vânzare de 300 de euro pentru versiune cu 4 GB de RAM.

Nokia 6.2 este identic din punct de vedere fizic și sunt destule asemănări și la interior. La prima vedere la exterior, dispare brandingul Zeiss. Este cam singura diferență dintre cele două telefoane, născută și din faptul că s-a umblat la camerele foto de pe spate. De fapt la senzorul principal, care acum este de 16 megapixeli. Și camera frontală a coborât la 8 megapixeli.

La interior avem Snapdragon 636 iar versiunile de memorie sunt 3 GB + 32 GB și 4 GB + 64 GB. Ecranul și acumulatorul sunt identice.

Prețul pentru Nokia 6.2 este de 200 euro pentru varianta mai slabă.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep