HomeFeaturedFocusNubia Red Magic 3S prezentat oficial, mici imbunatatiri fata de generatia anterioara

Nubia Red Magic 3S prezentat oficial, mici imbunatatiri fata de generatia anterioara

Nubia Red Magic 3S

Un nou telefon pentru fanii jocurilor pe smartphone vede lumina zilei. Nubia Red Magic 3S aduce câteva mici îmbunătățiri față de predecesorul său pentru o experiență de gaming cât mai reușită. Și la nivel vizual avem schimbări, destul de greu de sesizat, micile detalii făcând o fină diferență.

Așa cum era de așteptat avem chipset-ul Snapdragon 855+, un mic overclocking pe varianta standard. În plus, Nubia Red Magic 3S aduce un sistem de răcire mult mai performant, cel puțin la nivel declarativ. Până la 18 grade diferență de temperatură (evident în jos) pentru noul smartphone. Performanță posibilă printr-o combinare eficientă a răcirii cu lichid și a celei cu aer.

Lateralele telefonului au zone sensibile la apăsare, ce pot fi configurate ca butoane pentru a aduce experiența de gaming cât mai aproape de cea oferită de un controller clasic.

Nubia Red Magic 3S

Memoria internă de 256 GB este acum UFS 3.0 (mai rapidă). Memoria RAM este de 8 sau de 12 GB. Ecranul este de 6,65 inchi (aspect 19,5:9, refresh de 90 Hz, rezoluție fullHD+). Camera foto principală este de 48 megapixeli (Sony IMX586), cea frontală de 16 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 27W.

Telefonul este disponibil pentru comandă în China, cu livrare săptămâna viitoare, la un preț de aproximativ 530 dolari pentru versiunea de top (12 GB + 256 GB). Varianta cu 8 GB de RAM și 128 GB de memorie internă costă aproximativ 420 dolari. Preț interesant, să vedem cât de ușor va fi de accesat din România.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep