HomeFeaturedFocusHuawei Enjoy 10 Plus anuntat oficial, mid-range cu pret bun

Huawei Enjoy 10 Plus anuntat oficial, mid-range cu pret bun

Huawei Enjoy 10 Plus

Compania chineză mai arungă un terminal pe zona mid-range, destul de aglomerată cu terminale din propria ofertă. Huawei Enjoy 10 Plus este un nou telefon din acest segment, care propune specificații chiar interesante și un aspect modern, cu elemente de high end, totul la un preț destul de atractiv. Este practic politica Huawei, care a reușit astfel să muște o felie importantă de la Samsung, mai ales pe piețele occidentale, acolo unde ofertele operatorilor au acum multe opțiuni de terminale Huawei. Este un vector important de vânzare și cred că și modelul prezentat astăzi se va bucura de el.

Huawei Enjoy 10 Plus propune un display nederanjat de orificii sau notch-uri. Camera foto este integrată într-un mic mecanism pop-up.  Are o rezoluție de 16 megapixeli, iar ecranul are o diagonală de 6,59 inchi și o rezoluție fullHD+.

La interior avem un chipset Kirin 710 care poate fi acompaniat de o memorie RAM de 4, 6 sau 8 GB. Indiferent de memoria RAM, capacitatea internă de stocare este de 128 GB și poate fi extinsă prin microSD.

Huawei Enjoy 10 Plus

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh.

Huawei Enjoy 10 Plus are un preț de vânzare cuprins între 195 euro și 265 euro, în funcție de cantitatea de memorie RAM. Va fi disponibil în primă fază pe piața din China, începând de săptămâna viitoare.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep