HomeFeaturedFocusRecomandare curea de piele pentru Apple Watch

Recomandare curea de piele pentru Apple Watch

Curea de piele Pad & Quill pentru Apple Watch.
Curea de piele Pad & Quill pentru Apple Watch.

Zilele trecute am văzut cureaua de piele Lowry Cuff Edition Apple Watch Band Pad & Quill pentru Apple Watch, ce mi-a plăcut extrem de mult și am decis să vă spun și vouă câte ceva despre ea. Una dintre chestiile deștepte asociate cu Apple Watch este faptul că cine e interesat poate să schimbe curelele clasice cu unele mai faine, nu neapărat făcute de Apple.

În cazul de față, Lowry Cuff Edition Apple Pad & Quill (costă 100 USD), e una dintre cele mai faine pe care le-am văzut pentru Apple Watch, ca să nu zic în general pentru un ceas.

Lowry Cuff Edition Apple Watch Band.

Există mai multe modele – cea care îmi place cel mai mult este cea de culoare maro, varianta cu o bucată de piele neagră nu mi se pare la fel de reușită. Este realizată din piele de porc, cusută fain și are garanție de 25 de ani pentru piele – asta nu include și deteriorarea cusăturilor sau ruperea prinderilor pentru ceas.

După cum se poate observa și în imaginea de mai sus, cureaua are o gaură special făcută pentru a permite senzorului de pe spatele Apple Watch să își facă treaba.

Din câte am citit e posibil ca Apple să păstreze același design și pentru seria 5 Apple Watch, așa că 100 USD investiți în această curea vă vor asigura folosirea și pe modelele viitoare.

Când (dacă) mă decid să trec pe iOS și îmi voi lua un Apple Watch, o curea de acest de tip va fi cu siguranță accesoriul ales.

Dacă aveți prieteni ce au un Apple Watch și nu știți ce cadou să le faceți, o curea Lowry Cuff Edtion Apple Band e cu siguranță o idee excelentă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep