HomeFeaturedFocusLG Q70 anuntat oficial, primul telefon LG cu orificiu in ecran

LG Q70 anuntat oficial, primul telefon LG cu orificiu in ecran

LG Q70

Compania coreeană are propria denumire pentru acest tip de ecran cu orificiu pentru camera frontală. Hole-In-Display se numește la nivel comercial acest feature al lui LG Q70 și găzduiește o cameră foto frontală de 16 megapixeli. Terminalul a fost anunțat oficial de către producătorul de smartphone și este pregătit pentru întâlnirea cu fanii în cadrul IFA Berlin de săptămâna viitoare.

LG Q70 este construit în jurul unui display de 6,4 inchi cu rezoluție fullHD+ (2310 x 1080 pixeli). La interior se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 675 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Pentru spațiu suplimentar de stocare există un slot microSD.

Dacă despre camera frontală am vorbit deja, să vedem partea din spate a telefonului. Acolo găsim un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 32 megapixeli. Cel de-al doilea este un ultra-wide de 13 megapixeli, iar al treilea este unul de adîncime, de 5 megapioxeli. Tot pe spate găsim și cititorul de amprentă digitală.

Printre caracteristicile care merită evidențiate se numără certificarea IP68, abilitățile pe zona de sunet (32-bit Quad DAC audio, DTS:X 3D Stereo Sound), dar și standardul MIL-STD-810G.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă.

Deocamdată LG Q70 este disponibil doar pe piața din țara natală, la un preț destul de mare, de aproximativ 410 euro. Pare cam mult, sper să avem după IFA un preț ceva mai prietenor, valabil și în Europa.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep