HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab Active Pro, tableta Android cu rezistenta crescuta

Samsung Galaxy Tab Active Pro, tableta Android cu rezistenta crescuta

Samsung Galaxy Tab Active Pro

Compania coreeană lansează un produs pe o nișă pe care a fost liniște aproape doi ani de zile. Motiv pentru care m-am întors asupra sa, deși a fost lansat săptămâna trecută la IFA. Samsung Galaxy Tab Active Pro este o tabletă Android cu rezistență crescută, cu certificare IP68, care respectă standardele MIL-STD-810G (poate cădea de la 1,2 metri fără să pățească ceva), care poate fi utilizată inclusiv cu mănuși de lucru și care este dotată și cu un S Pen și este compatibilă cu Samsung DeX. Un instrument pentru mediile dificile de lucru, pentru anumite categorii de utilizatori. Un produs care pare să fie destinat companiilor care să îl ofere categoriilor enumerate mai sus.

Samsung Galaxy Tab Active Pro are un display de 10 inchi și rezoluție 1920 x 1200 pixeli. Aspectul 16:10 este pe formatul documentelor standard, încă o dovadă că vorbim mai degrabă despre un instrument destinat companiilor și angajaților acestora.

Încă o caracteristică în această direcție este reprezentată de butoanele hardware aflate în partea de jos, sub ecran. Luminozitatea ecranului este și ea îmbunătățită, pentru ca vizibilitatea să fie bună și în condiții dificile (soare puternic, ploaie).

Samsung Galaxy Tab Active Pro

La interior avem un chipset nespecificat, cel mai probabil un Qualcomm Snapdragon 710, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB ce poate fi extinsă prin microSD.

O cameră foto principală de 13 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli, un acumulator de 7600 mAh ce poate fi schimbat și un Android 9.0 Pie completează lista cu specificații tehnice care merită evidențiate.

Samsung Galaxy Tab Active Pro va deveni disponibilă de la 1 octombrie, pe piața din Germania, la un preț de 599 euro. Va exista și o versiune cu conectivitate LTE, cu preț de 679 euro. Samsung promite update-uri software pentru patru ani de zile pentru acest produs.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep