HomeFeaturedFocusNokia 9 PureView se face de ras in topul DxO Mark

Nokia 9 PureView se face de ras in topul DxO Mark

Nokia 9 PureView

Deși are un sistem de cinci camere foto pe partea din spate, care mai și poartă semnătura Zeiss, fotografiile rezultate de Nokia 9 PureView nu prea i-au impresionat pe cei de la DxO Mark. Telefonul a scos un punctaj modest, mai ales pentru pretențiile pe care le ridica. O dovadă în plus, poate cea mai concludentă, că numărul mare de camere foto nu garantează și rezultate pe măsură.

Nokia 9 PureView a scos un scor general de 85 puncte (88 pentru fotografie și 80 pentru înregistrare video). Aproape de locul 50! Cu un singur punct peste Nokia 8 Sirocco și la egalitate de puncte cu Crosscall Trekker-X4, de care eu nu am mai auzit până acum. Nokia 9 PureView a fost depășit de telefoane ca General Mobile GM9 Pro sau Smartisan Pro 2S.

Nu are rost să mai continui cu aceste comparații. Până la urmă contează mai mult analiza detaliată a celor de la DxO Mark, pe care o puteți găsi în link-ul sursă. Iar concluzia care se desprinde este una foarte clară. Nokia 9 PureView s-a cam făcut de râs în ceea ce privește abilitățile foto ale sistemului de cinci camere de pe spatele terminalului.

via DxO Mark

2 COMENTARII

  1. Imi vine greu sa ii banuiesc pe cei de la DxO Mark de asa ceva. Sunt cei mai buni la ceea ce fac si nu cred ca si-ar risca notorietatea, pe care au castigat-o prin analize foarte detaliate si obiective, cu asemenea smecherii.
    Nu, nu am pus mana pe telefon, pentru ca Nokia nu prea il trimite la teste. Oare de ce?
    In rest, la o simpla cautare pe Google dupa “review Nokia 9 PureView”, primele 10-20 de titluri sunt graitoare. Si toate in limba engleza. Nu cred ca toata lumea este credula sau rau intentionata! 🙂

  2. Salutare Cristian,
    Hai ca esti tare credul sau … rau intentionat!
    Au specificat clar, in media, cei de la HMD Global – Nokia, ca au refuzat un “refund” pentru DxO Mark ( adica pe intelesul tau, nu au vrut sa plateasca recenzia ) si uite cum o foarte buna specificatie hardware ajunge pe locul 50, hehe !
    Ai pus mana pe un telefonul de care vorbesti ? Eu, da. Atunci afla ca scoate poze aproape la fel de bune ca Pixel 3 !!! Iar Pixel 3 bate la curul gol cam tot ceea ce exista azi in loja granzilor ( cu exceptia fotografiilor pe timp de noapte, la care Huawei 30 Pro este jupin )

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep