HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Huawei Mate 30 Pro

VIDEO: cum arata Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro

Dacă în titlul ar fi o întrebare, răspunsul ar fi: BINE! Huawei Honor 30 Pro chiar arată bine de tot în aceste materiale foto și video. Și cum ele vin dintr-o sursă cu un istoric foarte bun, sunt șanse mari de tot ca realitatea să corespundă întocmai. Sper să fie așa, pentru că sunt sigur că terminalul va cuceri o muțime de fani cu acest aspect.

Vedem un notch care nu este tocmai modern, dar care pe Huawei Mate 30 Pro arată foarte bine. În plus, găzduiește nu mai puțin de trei camere foto. Dacă le adăugăm și pe cele patru de pe spate, integrate într-un modul circular, avem un smartphone cu nu mai puțin de șapte camere foto. Informație care a fost confirmată din mai multe surse.

Ecranul cu margini extrem de curbate (waterfall display) se spune că va avea o diagonală de 6,6 inchi și va integra senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Despre sistemul de patru camere de pe spate se spune că este compus din doi senzori de 40 megapixeli (unul principal și unul ultra-wide), unul telephoto de 8 megapixeli și unul de tip ToF 3D.

Dacă adăugăm în ecuație și noul chipset Kirin 900, dar și un buton power sensibil la presiune, care va avea rol și în reglarea volumului (și care elimină restul de butoane hardware de pe terminal), atunci Huawei Mate 30 Pro se anunță deja spectaculos și din punct de vedere hardware, nu doar în ceea ce privește aspectul fizic. Așa că nu prea mai am răbdare și aștept data lansării oficiale, pe 19 septembrie.

via @OnLeaks

2 COMENTARII

  1. Dacă se va confirma faptul ca va veni fara suport google si google play, nu cred ca va avea multi de fani. Eu unul il asteptam cu sufletul la gură, dar fără google, nu ma mai încântă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep