HomeFeaturedFocusInfinix Hot 8 prezentat oficial, pret mic si specificatii decente

Infinix Hot 8 prezentat oficial, pret mic si specificatii decente

Infinix Hot 8

Adică un raport preț/specificații extrem de atractiv pentru telefonul care a văzut lumina zilei în Hong-Kong. Oficial nu are șanse să iasă de acolo, dar am văzut modelele anterioare ale companiei și pe piața locală. Evident, prin canale nu prea oficiale, dar, pentru că Infinix Hot 8 are un preț de vânzare de aproximativ 95 de dolari, s-ar putea să atragă. Așa că nu strică să știm cu cine avem de-a face, cu prețul a câteva minute din timpul nostru.

Infinix Hot 8

Infinix Hot 8 este construit în jurul platformei MediaTek Helio P22, care face pereche cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ținute în viață de un acumulator generos, de 5000 mAh, o capacitate cu mult peste media categoriei.

Chiar dacă are rezoluție HD+, ecranul LCD de 6,5 inchi și aspect 20:9 vine cu margini extrem de înguste. Notch-ul în formă de picătură contribuie și el la un design elegant, modern, care nu trădează prețul mic.

Infinix Hot 8

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 13 megapixeli, ceilalți doi au rezoluțe de 2 megapixeli fiecare. Unul dintre ei este de adâncime. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală este de 8 megapixeli. Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu interfața proprietară peste el.

Nu sunt specificații impresionante (cu excepția, poate, a acumulatorului). Însă ele trebuiesc privite prin perspectiva prețului de 95 dolari. Preț care, după o perioadă promoțională, va crește la 110 dolari. Chiar și așa, Infinix Hot 8 se prezintă destul de bine.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep