HomeMobileAndroidVideo: cum rezista Samsung Galaxy Fold la indoire si zgarieri

Video: cum rezista Samsung Galaxy Fold la indoire si zgarieri

După un debut deloc promițător, Samsung Galaxy Fold în versiunea 2 e gata să iasă pe piață, dar cum va rezista el folosirii zilnice?

În primăvara, cu prima iterație a smartphone-ului pliabil Galaxy Fold, Samsung a avut probleme serioase și a fost nevoită să îl retragă de pe piață. Acum, cu versiunea a doua pregătită de lansare, Samsung speră la ceva mult mai bun – iar noi suntem gata să privim tortura aplicată de JerryRigEverything.

Dată fiind construcția foarte fragilă a acestui prim smartphone pliabil, e de așteptat ca probleme să apară dacă nu este operat cu grijă. Chiar și așa, șansele ca el să se deterioreze sunt foarte mari, chiar și numai în utilizarea zilnică.

Stratul protector pentru display este acum construit ceva mai bine față de prima iterație, cu toate astea nu poate să reziste mult la zgârieturi și îndoiri, mai ales dacă sunt intenționate și făcute cu unelte extrem de ascuțite.

Surpriza vine atunci când este îndoit până la capăt … practic nu se întâmpă nimic, viitorii posesori de Galaxy Fold nu trebuie să își facă probleme din cauza asta. Însă ar fi bine să evite contactul cu nisipul sau materiale fine.

Cu alte cuvinte, cine se orientează către un Samsung Galaxy Fold să fie pregătit să îl și protejeze ca atare – îmi e teamă că și simpla purtare în buzunar va atrage după sine probleme datorate prafului și/sau scamelor.

Altfel, toate bune. Samsung a pornit un serviciu Premium pentru viitorii posesori de Fold prin care să îi educe cum trebuie folosit smartphone-ului. Dacă Apple și-a permis de mai multe ori să spună că nu iPhone-ul e problema, ci utilizatorii care nu îl folosesc cum trebuie, de ce nu ar încerca și Samsung așa ceva?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep