HomeFeaturedFocusVivo Z1x prezentat oficial, mid-range cu pret bun

Vivo Z1x prezentat oficial, mid-range cu pret bun

Vivo Z1x

Prețul este bun (și o să clarificăm imediat acest lucru), însă telefonul va fi cam greu de accesat de pe piața din România. Oricând avem la îndemână magazinele online din China care fac livrări și pe la noi. Însă mai mult de atât, nu prea știu. Chiar și așa, Vivo Z1x merită câteva clipe de atenție, pentru că propune un raport preț/specificații destul de interesant.

Vivo Z1x

Terminalul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 712, care lucrează cu o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Toate sunt ascunse în spatele unui ecran Super AMOLED de 6,38 inchi și rezoluție fullHD+, care integrează cititorul de amprentă digitală și care are în partea de sus un notch în formă de picătură.

Vivo Z1x are pe partea din spate trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Cel de-al doilea, un ultra-wide, are 8 megapixeli, iar cel de-al treilea, de adâncime, are 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 32 megapixeli.

Un Android 9.0 Pie și un acumulator de 4500 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 22,5W completează lista cu specificații tehnice pentru acest terminal. Prețul de vânzare, valabil pe piețele asiatice, este de aproximativ 215 euro pentru varianta cu 64 GB memorie internă și de 240 euro pentru cea cu stocare de 128 GB.

via Vivo Twitter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep