HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 9 Lite lansat oficial in Europa

Xiaomi Mi 9 Lite lansat oficial in Europa

Xiaomi Mi 9 Lite

Evenimentul de lansare a lui Xiaomi Mi 9 Lite a avut loc în Spania, semn clar că telefonul va fi disponibil și pe piețele europene pe care compania chineză este prezentă. Și deja este destul de cunoscut faptul că Xiaomi are un magazin și în România. Așa că nu puteam să îl ignorăm pe noul membru al familiei Mi 9, căruia îi dedicăm în cele ce urmează câteva minute.

Xiaomi Mi 9 Lite

Terminalul este construit în jurul unui ecran Super AMOLED de 6,39 inchi și rezoluție fullHD+. Este prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus, are margini foarte înguste și integrează și cititorul de amprentă. Trăsături interesante la nivel de design, datorită cărora Xiaomi Mi 9 Lite chiar arată bine.

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 710 și două configurații de memorie posibile. Prima, cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB. Cea de-a doua, ceva mai interesantă, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. În ambele situații, memoria internă poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD.

Pe partea din spate, Xiaomi Mi 9 Lite are un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 32 megapixeli.

Un acumulator cu capacitatea de 4080 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 18W și un Android 9.0 Pie cu interfața MIUI 10 peste el sunt restul specificațiilor care merită evidențiate.

Dacă încă nu v-ați dat seama, Mi 9 Lite este identic cu Xiaomi Mi CC9 lansat în China cu ceva timp în urmă.

Xiaomi Mi 9 Lite

Xiaomi Mi 9 Lite va fi disponibil pentru precomandă din 20 septembrie, la prețuri de 319 euro, respectiv 349 euro, în funcție de cantitatea de memorie.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep