HomeFeaturedFocusVivo NEX 3 5G prezentat oficial, flagship-ul viitorului

Vivo NEX 3 5G prezentat oficial, flagship-ul viitorului

Vivo NEX 3 5G

Noul vârf de gamă de la Vivo a avut parte de prezentarea oficială și a reușit să impresioneze plăcut. Aspectul fizic este principalul argument al acestui telefon și nu îmi este frică să spun că Vivo NEX 3 5G stabilește direcția pe care vor merge de acum mai mulți producători de smartphone în ceea ce privește designul produselor.

Vivo NEX 3 5G

Ecranul are marginile extrem de curbate, până la 90 de grade. Acel numit Waterfall FullView Display, pe care se pare că îl va avea și Huawei Mate 30 Pro. Partea frumoasă legată de aceste margini extrem de curbate nu mi se pare faptul că se obține astfel un screen-to-body ratio de 99,6%, conform producătorului, ci că Vivo NEX 3 5G nu mai are butoane fizice. Marinile display-ului au anumite zone care funcționează pe post de butoane. O tehnologie numită Touch Sense.  

Pe partea tehnică, ecranul P-OLED are o diagonală de 6,89 inchi și o rezoluție fullHD+. Nu are notch, camera foto frontală fiind acționată de un mecanism de tip pop-up. Ecranul integrează și cititorul de amprentă.

Vivo NEX 3 5G se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 855+. La nivel de memorii avem mai multe configurații. Memoria RAM poate fi de 8 GB sau de 12 GB, dar capacitatea internă de stocare este aceeași, de 256 GB.

Camera foto frontală este de 16 megapixeli, iar pe spate găsim un sistem de trei camere, integrat într-un modul circular. Senzorul principal este noul Samsung ISOCELL Bright GW1 de 64 megapixeli. Ceilalți doi senzori au fiecare câte 13 megapixeli (unul ultra-wide și unul telephoto).

Vivo NEX 3 5G

Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcare ultra-rapidă de 44W.

Prețurile pentru Vivo NEX 3 5G sunt de aproximativ 730 euro, respectiv 800 de euro, în funcție de cantitatea de memorie RAM. Deocamdată nu s-a vorbit despre o disponibilitate pe piețele europene.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep