HomeFeaturedFocusCat S52 lansat oficial, un nou smartphone ultra rezistent la intemperii

Cat S52 lansat oficial, un nou smartphone ultra rezistent la intemperii

Cat S52

Este genul de caracteristici pe care pun accentul cei de la Cat Phones. Adresate celor care lucrează în medii foarte vitrege și care doresc de la terminalul lor un grad de rezistență cât mai ridicat. Iar proaspăt anunțatul oficial Cat S52 nu face excepție. O să las descrierea producătorului să explice cât mai clar care sunt toate aceste caracteristici.

  • Testat la cădere de la înălţime de 1,5 m pe oţel, de 30 de ori, inclusiv pe toate laturile şi colţurile.                                                                                            
  • Clasă de protecţie la pătrunderea apei (IP68): rezistent la nisip, praf şi murdărie, etanş la apă până la 1,5m timp de 35 minute.
  • MIL Spec 810G: șoc termic: rezistă la diferenţe de temperatură între -30C şi 65C până la 24 de ore, rezistent la vibraţii categoria 4, rezistent la umiditate şi vapori de sare.
  • Nu este nevoie de o carcasă suplimentară; ecran protejat de Gorilla Glass 6.

În partea opusă a balanței trebuie pusă o configurație aflată destul de departe de zona de top. O combinație de chipset MediaTek Helio P35 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB (ce poate fi extinsă prin microSD), toate ascunse în spatele unui display IPS de 5,65 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli, aspect 18:9). Un acumulator cu o capacitate de 3100 mAh și suport pentru încărcare rapidă le ține în viață. Iar la nivel foto avem un senzor de 12 megapixeli pe spatele telefonului și unul frontal de 8 megapixeli.

Așa cum spuneam, o configurație nu tocmai atractivă. Utilizatorul va avea de ales între anumite concesii la nivel de hardware și rezistența crescută a terminalului la tot felul de vitregii și accidente.

În ceea ce privește prețul, Cat S52 are un preț recomandat de vânzare de 499 euro. Cam mare, după părerea mea, dar s-ar putea să merite. Nu îmi dau seama încă, sper să am ocazia să interacționez cu el și să revin cu feedback.

Cat S52 va fi disponibil din 12 noiembrie la partenerii oficiali din Europa, dar și pe catphones.com.  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep