HomeFeaturedFocusUrmatorul telefon pliabil de la Samsung va fi de tip clamshell

Urmatorul telefon pliabil de la Samsung va fi de tip clamshell

Samsung clamshell

Chiar dacă Galaxy Fold de la Samsung încă nu este disponibil decât pentru grupuri selecte de doritori, se pare că producătorul coreean lucrează deja la următorul concept de telefon pliabil. Și de această dată va avea o formă clamshell, destul de apropiată de ceea ce va propune Motorola cu noul RAZR Phone. Se pare că acum s-a ales compactarea dimensiunii în detrimentul unui display cât mai mare.

Noul concept de Samsung clamshell a fost arătat opiniei publice în cadrul unei conferințe Samsung decicată developer-ilor.

Dincolo de detaliile tehnice legate de proveniența display-ului, dimensiunea sa, sau felul în care va acomoda o cameră foto frontală, cred că ar merita adus în discuție factorul preț atunci când vorbim despre viitorul smartphone revoluționar. Cred că cei de la Samsung sunt destul de realiști și conștienți că Galaxy Fold are un preț mult prea mare (poate chiar prohibitiv) pentru un telefon pe care percepția publică încă îl asociază cu o grămadă de potențiale probleme. Așa că așteptările mele sunt ca noul Samsung clamshell (am ales să îi spun așa cât timp nu există o denumire clară pentru el) să fie mult mai accesibil din perspectiva prețului.

Acest gen de informație, dar și mult mai multe detalii tehnice, probabil că vor deveni publice în timpul Mobile World Congress, când este așteptat ca Samsung să prezinte noul terminal.

via LetsGoDigital

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep