HomeFeaturedFocusCateva informatii tehnice despre Moto G8 Plus

Cateva informatii tehnice despre Moto G8 Plus

Moto G8 Plus

Specificații tehnice, plus câteva fotografii generate pe calculator. Începe să se contureze tot mai clar viitoarea familie Moto G8 de la Motorola. Și se pare că morișca leak-urilor a început tocmai cu terminalul de top din această serie. Moto G8 Plus este subiectul câtorva materiale și se pare că au ieșit la iveală nu doar informații de natură tehnică, dar și câteva fotografii de presă cu terminalul. Peisajul pare să fie destul de complet, însă trebuie privit cu o oarecare doză de reținere. Până la urmă sunt doar zvonuri fără acoperire oficială.

Moto G8 Plus

Moto G8 Plus va fi croit în jurul unui display IPS de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+. În partea de sus, ecranul va avea un mic notch în formă de picătură, ce va găzdui o cameră foto frontală de 25 megapixeli.

La interior, telefonul se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB de memorie RAM. Capacitatea internă de stocare va fi de 64 GB sau de 128 GB (care se vor putea extinde printr-un slot microSD dedicat). Toate acestea vor fi ținute în viață de un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh (care cel mai probabil va oferi suport pentru încărcare rapidă).

Pe partea din spate se va găsi cititorul de amprentă digitală, integrat în logo-ul Motorola. Și un sistem de trei camere foto, compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 16 megapixeli (care ar putea fi senzorul de tip action cam de pe Motorola One Action), plus un al treilea senzor, de adâncime, de 5 megapixeli.

La cât de complete sunt detaliile tehnice despre Moto G8 Plus, încep să dau crezare zvonurilor care afirmă că seria va fi prezentată oficial la sfârșitul lunii octombrie. Mult nu mai este.

Moto G8 Plus

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep