HomeMobileAndroidVIDEO: cum filmeaza Motorola One Action in modul Action Cam

VIDEO: cum filmeaza Motorola One Action in modul Action Cam

Motorola One Action Cam

Motorola One Action este un mid-range destul de proaspăt lansat pe piața de smartphone. Aduce o premieră inedită pe această piață, fiind primul telefon care integrează o cameră de acțiune. Una dintre cele trei camere foto de pe spatele terminalului este exclusiv dedicată acestui tip de fimări, fără să aibă rol și în realizarea fotografiilor.

Este vorba despre un senzor de 16 megapixeli (f/2.2, 14mm) ultra-wide, care combină patru pixeli într-unul singur și care poate filma fullHD (1080p) la 60 fps. Oferă de asemenea și stabilizare electronică a imaginii. Vine și cu o funcție care permite filmări landscape și atunci când telefonul este ținut vertical. Chestie care, asociată cu senzorul ultra-wide și cu stabilizarea electronică, poate lăsa utilizatorul să se joace în diverse scenarii, iar rezultatele ar putea fi interesante.

Din acest motiv am fost foarte bucuros când l-am primit în teste. Un mare CHAPEAU! pentru echipa Motorola România, care reușește din nou să aducă pe piață un terminal la câteva zile distanță de la lansarea globală.

Până la un set complet de impresii despre Motorola One Action, vin cu un prim sample de filmare. Am montat suportul dedicat pe bicicletă și am pornit într-o scurtă călătorie. La început cu asfalt, mai apoi cu o suprafață ceva mai denivelată. Este doar un prim clip, mai am multe planuri cu acest telefon.

Dacă se merge pe acest scenariu, este destul de important suportul, dar și montarea acestuia pe bicicletă. Orice mic contact, în momentul în care începe să scoată zgomote de la vibrații, se suprapune neplăcut peste sunetul clipului video. Este și cazul acestei prime încercări pe care m-am grăbit să v-o arăt. În rest, așa cum se poate vedea mai sus, arată destul de bine. Parcă stabilizarea electronică funcționează mai bine în plan orizontal decât în cel vertical. Este doar o impresie, pe care o să încerc să o aprofundez.

Motorola One Action Cam

O să revin cu mai multe scenarii de utilizare, dar și cu impresii complete despre Motorola One Action în câteva zile.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep