HomeFeaturedFocusFOTO: ies la iveala fotografii cu Moto G8 Play si Moto E6...

FOTO: ies la iveala fotografii cu Moto G8 Play si Moto E6 Play

Moto G8 Play

Se pare că la Motorola s-a spart țeava cu leak-uri, care dau pe-afară într-o veselie. După ce ieri am văzut detalii tehnice și fotografii cu Moto G8 Plus, iată că astăzi, la interval de doar câteva ore au ieșit la iveală fotografii cu Moto G8 Play, dar și cu Moto E6 Play, două viitoare terminale ale companiei. Sunt telefoane din serii diferite, care vor merge spre două categorii distincte de consumatori, așa că surprinde oarecum faptul că leak-urile apar în aceeași zi.

Moto G8 Play seamănă oarecum cu ceea ce am văzut ieri la G8 Plus. Inclusiv la nivel de opțiuni de culoare. Totuși, la nivel de primă inspecție fizică, vedem un notch ceva mai mare pe display, margini mai groase ale acestuia. Și mai ales un senzor în minus la sistemul de camere foto de pe spate. Speculațiile spun că va lipsi unul dintre cei doi senzori mici, dar că rămân cel principal de 48 megapixeli și cel ultra-wide de 16 megapixeli. Practic cei care contează cel mai mult în această ecuație.

Tot la nivel de zvonuri se pare că sunt și detaliile despre ecranul de 5,7 inchi și rezoluție HD+ sau acumulatorul de 4000 mAh. La interior vom avea un chipset MediaTek Helio P60 sau P70 și combinații de 3 GB + 32 GB, respectiv 4 GB + 64 GB. În rest, deocamdată avem doar fotografiile.

Moto G8 Play
Moto G8 Play
Moto G8 Play

În ceea ce-l privește pe Moto E6 Play, aici detaliile tehnice sunt și mai sărace. Însă dacă este să dăm crezare informațiilor pe care le avem la dispoziție, vom vedea acest terminal lansat oficial pe 28 octombrie, odată cu toată familia G8. Așa că până atunci ne desfătăm și aici cu câteva fotografii.

Moto E6 Play

via Mobielkopen

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep