HomeFeaturedFocusLeak: asa arata DJI Mavic Mini

Leak: asa arata DJI Mavic Mini

Primele poze cu drona DJI Mavic Mini.
Primele poze cu drona DJI Mavic Mini.

Cu câteva zile înainte de lansarea oficială avem pozele viitoarei drone DJI Mavic Mini. În ultima perioadă DJI nu a lansat nimic pentru zona de drone aeriene, focusul fiind mutat pe sistemele OSMO și a unei drone terestre.

DJI Mavic Mini.

DJI Mavic Mini se adresează zonei de consumatori care au nevoie de o dronă mică, ușoară și simplu de manevrat, iar în această zonă piața este foarte aglomerată. În același timp, calitatea înregistrării video se ridică la standardele DJI, ceea ce face Mavic Mini un produs foarte interesant.

Pe baza leak-urilor precedente, DJI Mavic Mini ar avea 249 de grame și o diagonală de 170mm fără elice – adică poate să stea foarte bine în palmă. Specificațiile sunt interesante – adică o cameră de 12MP cu un senzor CMOS 1/2.3 inci și lentilă de 81.9 grade și f/2.6 apertură. Poate înregistra 4K la 30 fps, cu o autonomie de 18 minute.

Pachetul DJI Mavic Mini.

Prețul e similar cu cel al DJI Spark, adică la 399 USD pentru pachetul de bază, fiind posibil să ajungă și până la 699 USD pentru pachetul complet, cu geantă, baterie, încărcător etc. DJI Mavic Mini va fi prezentat pe 30 octombrie și atunci o să știm mai multe.

Oricum, e o variantă interesantă pentru cei ce se gândeau să își ia un DJI Spark.

via SG

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep