HomeFeaturedFocusMicrosoft lanseaza Windows 10 Insider Preview Build 18995 (20H1) in Fast Ring

Microsoft lanseaza Windows 10 Insider Preview Build 18995 (20H1) in Fast Ring

Windows 10 Insider Preview Build 18995 (20H1) introduce Windows Hello PIN în Safe Mode, îmbunătățiri legate de WSL și Your Phone.
Windows 10 Insider Preview Build 18995 (20H1) introduce Windows Hello PIN în Safe Mode, îmbunătățiri legate de WSL și Your Phone.

Aseară Microsoft a lansat în Fast Ring Windows 10 Insider Preview Build 18995 (20H1), o versiune care aduce câteva elemente notabile. Prima dintre ele este legată de posibilitatea folosirii Windows Hello PIN pentru Safe Mode. E încă un pas în drumul Microsoft de a permite conectare acât mai facilă în Windows.

Activarea se face după cum urmează:

  • Activați Hello Settings > Accounts > Sign-in options
  • Porniți sistemul în Safe mode:
    • Settings > Update and Security > Recovery
    • Sub Advanced startup selectați Restart now
    • După ce PC-ul pornește, alegeți Choose an option apoi Troubleshoot > Advanced options > Startup Settings > Restart.E posibil să vi se ceară BitLocker recovery key.
    • După ce PC-ul pornește, veți vedea o listă de opțiuni. Alegeți 4 sau apăsați F4 și porniți în Safe Mode, sau alegeți 5 sau F5 pentru Safe Mode with Networking.
  • Vă autentificați cu Windows Hello PIN

O a doua schimbare interesantă este legată de Windows Subsystem for Linux (WSL).

În sfârșit aplicația Your Phone e acum disponibilă tuturor utilizatorilor și cu toate opțiunile și are suport și pentru Samsung Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5G, și Fold.

Lista de bug fix-uri e lungă, dacă vă interesează să o consultați o puteți face aici.

Există și probleme, mă gândesc că ar trebui să știți de cea legată de nefuncționarea soluțiilor anti-cheat din jocuri și că e posibil ca după update să vi se prezinte o opțiune de reinstalare a aceleiași versiuni.

Partea bună este că niciuna dintre problemele existente nu vă oprește să faceți trecerea către Windows 10 Insider Preview (20H1) 18995.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep