HomeFeaturedFocusRealme X2 Pro aproape de lansarea oficiala, va fi disponibil in Europa

Realme X2 Pro aproape de lansarea oficiala, va fi disponibil in Europa

Realme X2 Pro

Se prefigurează un nou flagship care ar putea propune un preț atractiv, iar vestea și mai bună este că va fi disponibil și în Europa. Este vorba despre Realme X2 Pro, un terminal care încă nu a fost prezentat oficial, dar despre care compania a distribuit câteva informații interesante, într-o campanie de teasing organizat. Și cea mai frumoasă informație despre acest smartphone este legată de faptul că va fi disponibil pe piața din Spania încă din momentul anunțului oficial.

Sună foarte bine pentru o companie chineză care are curajul să atace piețele europene. Mi-ar plăcea ca exemplul Realme să fie urmat cât mai repede și de alți producători chinezi care fac terminale competitive atât ca specificații, cât mai ales ca preț.

Revenind la Realme X2 Pro, se știe deja că va fi echipat cu chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 855+. Și că ecranul va avea o rată de refresh de 90 Hz.

Noile detalii tehnice publicate de către companie, vorbesc despre un sistem de patru camere foto pe partea din spate, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Va mai exista un senzor ultra-wide de 8 megapixeli, dar și unul telephoto capabil de un zoom hibrid 20x.

Nu se știu și alte detalii tehnice, dar ar merita urmărit link-ul sursă al acestui material, pentru că acolo se tot actualizează informațiile, destul de des chiar.

S-ar putea ca lansarea oficială să fie chiar peste două zile, pe 4 octombrie. Ar fi interesant, pentru că vom avea toate piesele puzzle-ului. Și vom cunoaște și prețul pentru Europa, o informație care va ajuta mult în plasarea telefonului într-un top al vârfurilor de gamă accesibile.

via Realme

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep