HomeFeaturedFocusRedmi 8 prezentat oficial, mid-range cu pret atractiv

Redmi 8 prezentat oficial, mid-range cu pret atractiv

Redmi 8

Xiaomi ne-a obișnuit deja cu un raport preț/specificații extrem de avantajos, iar nou lansatul Redmi 8 nu face deloc excepție de la regulă. Pentru un telefon cu un preț de începere de aproximativ 110 dolari (sunt disponibile mai multe versiuni de memorie), Redmi 8 are destul de multe de oferit și pare croit să facă față tuturor cerințelor unui utilizator mediu de Android. În plus, vine cu un aspect modern, elegant, care nu denotă clasa din care face parte.

Redmi 8

Din acest punct de vedere, ecranul de 6,22 inchi și rezoluție HD+ vine cu margini extrem de înguste și cu un notch în formă de picătură în partea de sus. Acesta găzduiește o cameră foto frontală de 8 megapixeli. În spatele ecranului lucrează o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 439 cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Varianta mai puternică propune 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă. În ambele situații, există și un slot microSD care permite extinderea capacității de memorie internă.

Pe partea din spate a lui Redmi 8 găsim un sistem dual camera cu un senzor principal de 12 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală care, împreună cu cele două camere, este integrat într-o dungă verticală care se evidențiază într-un mod interesant.

Mai merită evidențiate prezența unui emițător infraroșu, rezistența la stropire (certificare P2i splash protection), dar mai ales acumulatorul cu o capacitate de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcare rapidă de 18W (dar în cutia standard avem un încărcător de 10W).

Așa cum spuneam, Redmi 8 are un preț de pornire de aproximativ 110 dolari (125 dolari pentru versiunea 4GB+64GB). Sunt prețuri valabile pentru Asia. Este disponibil și mai aproape de noi, în Ucraina, la un preț de aproximativ 180 dolari pentru varianta de top. Sunt convins că va ajunge și pe piața din România.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep