HomeFeaturedFocusMotorola One Macro anuntat oficial, accente evidente pe fotografia macro

Motorola One Macro anuntat oficial, accente evidente pe fotografia macro

Motorola One Macro

Nu cred că era greu de ghicit care este specializarea noului terminal din familia Motorola One, din moment ce în denumirea sa se găsea și terminația Macro. Compania a vrut să aducă și un telefon pentru fotografiile de la distanță foarte mică. Mică până la 2 centimetri distanță, pentru a surprinde și cele mai neașteptate detalii. Problema cu Motorola One Macro este că diferă destul de mult în comparație cu frații săi din aceeași familie.

Motorola One Macro

Pentru început, Motorola a renunțat la ecranul alungit, cu aspect 21:9. One Macro propune un display ceva mai convențional, cu o proporție de 19,5:9. În al doilea rând, telefonul nostru, deși face parte prin denumirea sa din această familie, nu este totuși un terminal din seria Android One (în ciuda denumirii). Are un Android 9.0 Pie cu ceva interfață personalizată, dar vine cu o promisiune de upgrade la Android 10. Nu în ultiumul rând, Motorola One Macro este ceva mai modest din perspectiva specificațiilor, prin comparație cu frații săi.

Și ne oprim tocmai la partea de configurație. Dispozitivul este construit în jurul unui ecran LCD de 6,2 inchi, cu rezoluție HD+ (1520 x 720 pixeli, aspect 19,5:9), prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus. Din punctul de vedere al aspectului se apropie mai mult de One Zoom. Și diferă de One Action și One Vision. Cu cele două din urmă am interacționat și chiar îmi plăcea combinația de ecran alungit și orificiu pentru camera frontală.

În spatele ecranului lui Motorola One Macro avem o combinație de chipset MediaTek Helio P70 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Există și un slot microSD, de tip hibrid.

Motorola One Macro

Abilitățile de fotografiere macro sunt posibile datorită unui senzor de 2 megapixeli dedicat (1.75µm). Pentru restul fotografiilor avem o combinație de senzor de 13 megapixeli și un alt senzor de 2 megapixeli, pentru detalii de adâncime. În față avem o cameră de 8 megapixeli. Cititorul de amprentă este pe spate, sub logoul Motorola.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 10W.

Motorola One Macro va fi disponibil în primă fază în Asia (mai exact în India), însă este prevăzută și o lansare europeană, urmată de disponibilitate în magazinele partenere, inclusiv în România, începând din 24 octombrie.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep