HomeFeaturedFocusWindows 10 1909 November Update poate fi instalat oficial via MSDN

Windows 10 1909 November Update poate fi instalat oficial via MSDN

Windows 10 1909 November Update poate fi instalat oficial via ISO-urile de pe MSDN.
Windows 10 1909 November Update poate fi instalat oficial via ISO-urile de pe MSDN.

Actualizarea de toamnă pentru Windows 10 poate să fie instalată deja de către utilizatorii serviciului MSDN. Kit-urile de instalare au fost publicate oficial de Microsoft pe MSDN, ca de fiecare dată înainte de lansarea oficială. Puteți opta între versiunile Consumer și cele de Business.

Încă se mai pot folosi și versiunile de 32 de biți – asta dacă mai sunteți în situația în care folosiți un sistem ce nu are suport x64. SDK nu există pentru aceasă versiune pentru că Microsoft nu a introdus API-uri noi, doar multe modificări la nivelul interfeței.

Avem schimbări în Windows Search direct din File Explorer, folosirea și a altor asistenți virtuali direct din lock screen, creare de intrări din calendar fly-out, optimizări pentru afișarea notificărilor și poate cel mai important, posibilitatea administratorilor de sistem de a ocoli restricțiile din Windows 10 S legate de aplicații.

Dacă vă tentează să instalați mai repede Windows 10 1909 November Update și aveți un cont activ de MSDN, folosiți link-ul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep