HomeFeaturedFocusBaza de date OnePlus a fost sparta de hackeri

Baza de date OnePlus a fost sparta de hackeri

OnePlus

Compania avertizează că în urma acestui atac, câteva informații personale ale clienților ar fi putut ajunge pe mâinile unor terți. Printre aceste informații se numără numele, adresa de mail și numărul de telefon de contact și adresa la care a fost solicitată livrarea dispozitivului în momentul achiziției. Însă, spun oficialii companiei (și aici ar trebui să îi credem pe cuvânt, deși povestea pare cam cusută cu ață albă) toate informațiile referitoare la plată (carduri, parole și numere de cont) sunt în siguranță și nu au fost accesate.

Se pare că problema a fost remediată într-un mod profesionist, foarte rapid, dacă este să îi credem pe aceiași oficiali OnePlus.

Compania promite că toți cei afectați vor fi informați prin email și că nu este necesară nicio acțiune din partea acestoara.

Având în vedere că nu este prima ispravă de acest gen pentru OnePlus (și în trecut au recunoscut că inclusiv informațiile de plată ale utilizatorilor au fost accesate), cred că este nevoie de eforturi pentru creșterea securității acestor informații. Nu de alta, dar cei de la OnePlus chiar știu să facă telefoane și ar fi păcat ca astfel de incidente să se răsfrângă asupra succesului companiei.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep