HomeCloud & MobilityBigStep: oferta de Black Friday - 50% discount la servere dedicate performante

BigStep: oferta de Black Friday – 50% discount la servere dedicate performante

BigStep: oferta de Black Friday – 50% discount la servere dedicate performante

Partenerul nostru BigStep are o ofertă atractivă pentru BlackFriday: 50% discount la servere dedicate performante. Cei ce sunt în căutarea unei soluții performante pentru platformele de ecommerce ar fi bine să arunce un ochi pe oferta BigStep. Apropo de BlackFriday, cel românesc ce abia a trecut, ai observat numeroase site-uri care nu s-au încărcat tocmai rapid. Sau poate ai avut probleme cu propriul site din motiv de supraaglomerare (cu toții ne dorim asta, nu?). Și bănuiesc că știi că utilizatorii sunt din ce în ce mai exigenți și noul standard acceptabil este încărcare instant.

Știm cu toții cât de important e timpul de încărcare a site-ului, în special pentru platformele ecommerce. Numeroase studii arată că o secundă în plus pierdută de utilizator uitându-se la un ecran gol înseamnă șanse în minus să cumpere sau să se mai întoarcă pe site-ul tău.

Bigstep, furnizor de soluții bare metal care combină puterea serverelor dedicate cu flexibilitatea cloud-ului – totul fără virtualizare, oferă de Black Friday 50% reducere la servere dedicate performante pentru primele trei luni de contract, plus migrare și set up gratuite. Bigstep are experiență cu platforme ecommerce, iar clienții lor s-au bucurat anul acesta și în anii trecuți de campanii rulate fără probleme. Unul dintre avantajele principale este că soluția este scalabilă, astfel încât poți să o adaptezi rapid în funcție de nevoi, pentru a-ți optimiza costurile.

Oferta este valabilă doar vineri 29 noiembrie, așa că nu ezita să-i contactezi. Ai posibilitatea să discuți cu un expert despre ce tip de soluție se potrivește afacerii tale.

Un pas mic pentru tine, un pas mare în performanță pentru site-ul tău.

Detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep