HomeFeaturedFocusFotografii cu un OnePlus 7T auriu publicate de un oficial al companiei

Fotografii cu un OnePlus 7T auriu publicate de un oficial al companiei

OnePlus 7T auriu

Două fotografii cu un OnePlus 7T de culoare aurie au fost publicate de către un oficial la companiei chineze pe social media (contul de Weibo). Este vorba despre Hao Ran, unul dintre designerii acestui produs. Iar explicația apariției acestor fotografii este că înainte să fie alese cele două culori în care terminalul este disponibil în prezent, pentru o decizie cât mai corectă, au fost realizate mai multe ediții în diferite culori.

Varianta de OnePlus 7T auriu prezentată de Hao Ran arată chiar bine, fiind diferită de versiunile aurii (gold) ale altor producători de smartphone. Aș spune că arată chiar mai bine decât telefoanele din aur real pe care le mai lansează cei de la Caviar pentru snobi.

OnePlus 7T auriu

Însă mă intrigă și mai mult faptul că persoana care s-a ocupat de designul acestui produs, un oficial al companiei, publică aceste fotografii acum. La ceva timp de la apariția acestui smartphone. Să fie oare un semn că și OnePlus pregătește o ediție specială (poate chiar limitată) de sărbători? Să fie un test pentru publicul țintă al companiei? Probabil că răspunsul îl vom afla în cursul lunii decembrie, un moment oportun pentru o astfel de apariție.

Până atunci vă las cu cele două fotografii. Mie îmi plac. Probabil că este și o consecință a faptului că nu mai îmi plac telefoanele negre.

via Weibo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep